null

Escape games za male genijalce 9–10, 10-11 godina

(No reviews yet) Write a Review
$15.00
SKU:
SP-BK-LG-LS-2020
Gift wrapping:
Options available
Ove dve zabavne knjižice za školarce uzrasta od 9 do 11 godina omogućavaju vašoj deci da kroz igru obnove i usvoje gradivo iz matematike, koje se uči od trećeg do petog razreda.
 
Ono što izdvaja ove knjižice za aktivan raspust od ostalih izdanja jeste njihov koncept. Zamišljene su po principu Escape Games: deca treba da koriste svoje znanje iz matematike i logičko razmišljanje da bi rešila različite zadatke i izazove.

Na taj način, rešavajući postepeno (zadaci se ne mogu preskakati, jedan vodi ka drugom), deca će obnoviti gradivo iz matematike, računanja, geometrije… U svakom rešenju se krije tajna šifra uz pomoć koje će otključati katanac ili škrinju u kojima se krije naredna zagonetka.
 
Roditelji koji su do sada, u Francuskoj, imali prilike da provežbaju matematiku sa svojom decom kroz ove knjige, rekli su da je bilo veoma zabavno, i da se deci veoma dopada ceo koncept pošto im osnažuje motivaciju da napreduju u rešavanju zadatih problema. Tematika je izuzetno privlačna jer je poptuno savremena i odgovara dečjim interesovanjima, pa će se mališani naći u ulozi arheologa, hakera, proći će kriptografsku obuku, doći do epohalnog naučnog otkrića ili rešiti slučaj otmice stranog ambasadora.

Izdavac: 
Laguna

Customers Also Viewed